Marinated olives
Spanish tortilla
Mixed salad
Poultry liver mousse
Sardine salad
Salmon Tartare
Smoked duck breast
Cold cuts and cheese M.(P.)
Beef tartare
Albacore Tuna
Patatas bravas
Tapa of the day (M.P.)
Vegetables of the day (M.P.)
Vine tomatoes
Soup of the day
Cod fish fritters
Garlic rapini
Fried calamari
“Braz” style turbot
Chorizo
Meat balls
*Tapa of the month
Garlic shrimps
Bacon wrapped seared scallops
Fideos
Catch of the day (M.P.)
Sautéed mushrooms
Veal liver
Romesco chicken
Grilled octopus
Crusted Cod fish
Veal flank
Beef short rib
Iberian pork “Secreto”
Paella à la Tapeo (for 2) (M.P.)
Chocolat Churros
Date Mousse
Catalan Cream
Choco-nougat
drinks
VINOS BLANCOS VINOS ROSADOS VINOS TINTOS CAVAS + CHAMPAGNES
10 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
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Expérience gastronomique sans faute. Service attentionné au-delà des attentes. Équipe passionnée. Nourriture riche en saveur, et équilibrée. Menu recherché. Prix très honnête pour l'ensemble. Chaque visite à Montréal devra être synonime de visite à ce resto, il en faudra 1 à Québec!
Tapéo, c'est LA place pour manger des tapas! Le menu est original, tout y est succulent et les serveurs nous conseillent judicieusement. Une ambiance branchée dans un décor splendide complète le tout!
C'est le bar à Tapas à Montréal, les bouchées sont excellentes et les repas du midi sont juste assez et bien abordable. Ils ont également une belle carte des vins au verre, très pratique le midi. Bravo! aux rénos et à l'agrandissement, c'est maintenant plus facile d'y accéder.
J'adore leur mur en planches au fond! Mais avant tout la nourriture est excellente, de haut niveau. Pour une fois un restaurant de qualité hors du plateau ou du centre-ville, c'est bon pour Villeray! Miam!
Went on a Sunday. Despite this and a big snow storm the place was busy - always a good sign. The waiter was extremely knowledgeable and friendly about helping. He knew the wines (of good quality) and was able to recommend a quality Rioja to replace the requested one since it was out of stock. My love and I allowed him to recommend a selection of tapas to have. - tomates sur vignes avec chevre and garlicky olive oil for spreading on bread (delicious) - Bacon wrapped scallops in a quince/sherry reduction (delicious) - marinated pepper and fava bean salad with manchego cheese and serrano ham (very delicious) - veal liver and mushroom risotto (delicious) - calamari salad (delicious) - we had a 3 selection "sampler" for dessert... goat's cheese cheesecake with dulce de lecce, coffee torte with strawberry, custard cup with cinnamon and something else (great companion to the last of the Rioja). Overall, the food was excellent! We spoke the next day about how good it was. The waiter was extremely knowledgeable about the wines and the food and a superb ambassador/customer service representative for Tapeo. To learn how young the Chef is - what a talent and imagination. Bravo. I highly recommend this restaurant. The taxi driver said he had never heard of a "good restaurant" in this Villeray east area - Well this is one.
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